Skupovi

ODRŽANA 21. SKUPŠTINA HR PSOR-A

21. sjednica skupštine HR PSOR-a održana je 28. ožujka u prostorijama INE, Avenija V. Holjevca 10

 

Ovogodišnja, 21. sjednica Skupštine HR PSOR-a, održana je u prostoru Ine u Zagrebu. Prisutne je na samome početku pozdravio Timislav Thür, operativni direktor korporativnih poslova u Ini, a društveno odgovorne projekte Ine predstavila je Angelika Brnada, direktorica održivog razvoja, zaštite zdravlja, sigurnosti i okoliša. Predstavljene su najbolje društveno odgovorne prakse s naglaskom na projekte kao što su Spajalica, Akademija, Zdravlje + te Zeleni pojas. Formalni dio skupštine temeljen je na prihvaćenom dnevnom redu te je iznesen Izvještaj o radu Upravnog vijeća između dviju sjednica, a predstavljen je i Program rada za 2018. godinu koji objedinjuje planirane aktivnosti.

 

Nakon dvogodišnjeg mandata birano je novo vodstvo Skupštine i novi saziv Upravnog vijeća HR PSOR-a. Za novu predsjednicu skupštine izabrana je gđa. Snježana Bahtijari, a za dopredsjednike g. Tihomir Premužak i g. Marinko Došen. U Upravno vijeće HR PSOR-a ušli su Saša Muminović (AquafilCRO), John Gasparac (PwC), Ivan Paić (Schneider Electric), Nenad Stojiljković (SWING informatika) te Željko Kukurin (Valamar Riviera), dok su iz Upravnog vijeća izašli Ivan Kršić (HŽ Infrastruktura), Dragan Kovačević (Janaf), Siniša Marijan (Končar institut) i Tihomi Premužak (Vetropack Straža).

 

Na ovogodišnjoj Skupštini primljena su i tri nova člana kojima su dodijeljene Povelje o članstvu. Novi članovi HR PSOR-a su poduzeća: 

Energia naturalis d.o.o.

Panda komunikacije j.d.o.o.

HŽ Putnički prijevoz d.o.o. 

 

Skupština je zaokružena zanimljivim stručnim predavanjem gostujućeg predavača, Mikkela Skougaarda, koji je okupljenima govorio o održivom ulaganju, prilikama koje ono pruža, utjecaju koji ima na gospodarstvo te budućim kretanjima po pitanju održivog ulaganja. Prezentaciju gostujućeg predavanja u pdf formatu možete pogledati na poveznici.

 
 
 

Ostalo iz kategorije

Članovi
HR PSOR-a: