Skupovi

NOVI ČLANOVI HR PSOR-a

Energia naturalis, Panda komunikacije i HŽ Putnički prijevoz novi su članovi HR PSOR-a

 

Skupština HR PSOR-a je na sjednici održanoj 28. ožujka 2018. godine primila tri nova člana:

 

Energia naturalis d.o.o.

Panda komunikacije j.d.o.o.

HŽ Putnički prijevoz d.o.o.

 

Nakon predstavljanja kandidata i jednoglasnog usvajanja odluke o pristupu u članstvo, predsjednica UV-a gđa. Snježana Bahtijari i predsjednik UV-a gosp. Robert Mustač uručili su novim članovima Povelje o članstvu koje se dodjeljuju od 2003. godine.

 

Sve veći broj poduzeća prepoznaje važnost članstva u HR PSOR-u kojim se potiče provjera, usporedba i natjecanje u području društvene odgovornosti i djelotvornog upravljanja.


Članstvo u HR PSOR-u otvara mogućnosti pružanja i prijenosa praktičnih iskustava na tragu održivog razvoja, međunarodne afirmacije i suradnje, razmjenu informacija i ideja sa stručnjacima za društveno odgovorno poslovanje i održivi razvoj, sudjelovanje u aktivnostima kao što su Indeks DOP-a  te pojavljivanje u publikacijama primjera dobre prakse i promotivnim člancima u glasilu Gospodarstvo i održivost. Osim promocije kompanije, provodi se sustavno obrazovanje i napredak DOP praksi koje stvaraju i korist za samu kompaniju

 

Članstvo doprinosi poslovnom i društvenom ugledu poduzeća, jačanje reputacije i stvaranje imidža odgovornog pdozeća, boljoj percepcija poduzeća od strane klijenata te jačoj pregovaračka pozicija u pregovorima s javnim sektorom.

 
 
 

Ostalo iz kategorije

Članovi
HR PSOR-a: