Aktivnosti

Aktivnosti HR PSOR-a

Aktivnosti HR PSOR-a su različite no povezane istim ciljem, a to je održivi razvoj.

 

PROJEKTI      NOVOSTI      RADIONICE/SEMINARI      SKUPOVI      DOGAĐANJA      SURADNJA      DOBRA PRAKSA      EUROPSKA NAGRADA ZA DOP 2013

  

Nefinancijsko izvještavanje, odnosno izvještavanje o održivosti jedna je od aktivnosti koju HR PSOR kontinuirano provodi još od 2001. godine kada je sudjelovao u uvođenju prve srednjoeuropske nagrade poslovnom izvješću o okolišu i poticao natjecanje hrvatskih predstavnika. Dugogodišnja suradnja sa organizacijom Globar Reporting Initiative, rezultirala je sa kontinuiranim objavljivanjem GRI smjernica na hrvatski jezik pa su tako, od ožujka 2014. godine, G4 smjernice dostupne na hrvtskom jeziku.

Društveno odgovorno poslovanje HR PSOR je prepoznao kao važan čimbenik u održivom razvoju pa je tako jo 2003. godine bio suorganizator rasprava koje su se održale na konferenciji u Varšavi. Spredvodnici hrvatskih ppduzeća u predstavlajju primjera su bili Coca Cola Beverages Hrvatska, Podravka i Pliva.

Od 2011. godine HR PSOR je organizator Konferencija o DOPu, na kojoj se, pored predstavljanja aktivnosti na temu DOP-a ujedno i dodjeljuje nagrada Indeks DOP-a. Konferencija je mjesto na kojem se predsztavaljaju i primjeri dobre prakse a Zbirke takvih primjera objavljene su na internet stranici HR PSOR-a.

Sve aktivnosti HR PSOR-a provode se kroz skupove, radionice, tematske sjednice i ostala događanja koje možete pronaći u padajućem izborniku rubrike aktivnosti.

 

 
 
 
Članovi
HR PSOR-a: